O družbi EMPOR

Začetki družinskega podjetja EMPOR d.o.o. segajo v leto 1990. Od leta 2001 se nahajamo na Leskoškovi 9a v Ljubljani, kjer v sodobno oblikovanih in prostornih poslovnih prostorih, trgovini in velikem skladišču, na površini 2.500 m2 danes 20-članski kolektiv uspešno kljubuje konkurenci in zavzema svoje mesto na področju hladilništva.

Vizija za prihodnost

Posledica pravilnih poslovnih odločitev je rast in razvoj našega podjetja. V letih prizadevnega, kvalitetnega in resnega dela smo si pridobili in ustvarili zaupanje tako doma kot tudi v tujini.

Bogate izkušnje, znanje, strokovna usposobljenost in inovativnost nam pomagajo pri reševanju strokovnih in poslovnih izzivov. Konkurenčnost in uspešnost si zagotavljamo z veliko zalogo blaga, s kratkimi dobavnimi roki in pa seveda s tehničnim svetovanjem, saj se reševanja vsake - še tako »vroče« težave - lotimo kvalitetno in strokovno.

Za zadovoljstvo naših kupcev skrbimo tudi z organizacijo različnih strokovnih seminarjev in tehničnega izobraževanja, in jih tako seznanjamo z vsemi novostmi v prodajnih programih naših dobaviteljev. Prav tako pa naše stranke razvajamo z sezonskimi vročimi popusti in znižanji cen artiklov.

V tujini sodelujemo z vsemi pomembnimi in hkrati vodilnimi podjetji; zastopamo najbolj kakovostne in odmevne blagovne znamke na področju hladilništva.

V letih delovanja smo si pridobili certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001 ter certifikat za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001, ker se zavedamo, da je skrb za okolje vse bolj pomemben dejavnik sodobnega življenja.

Doseženi uspehi so rezultat več kot 20 let predanega dela. Čeprav je konkurenca močna, si želimo in tudi mislimo, da zmoremo, obdržati visoko mesto v naši dejavnosti, zato se vsak dan znova trudimo in dokazujemo. Zavedamo se, da je za zadovoljstvo naših strank ključnega pomena kakovost, celovitost in transparentnost dela, zato nenehno skrbimo za razvoj in napredek našega podjetja.

EMPOR NEWS


BREZPLAČNO se prijavite na naš časopis EMPOR News, ki je namenjen predstavitvam izdelkov, obveščanju o dogodkih in novostih, informiranju in izobraže­vanju o temah s področij delovanja našega podjetja.

Prijavnica

Fotogalerija


Oglejte si fotogalerijo posnetkov naših prostorov na Leskoškovi 9a v Ljubljani.

Fotogalerija

Osnovni podatki

Kontakti

EMPOR d.o.o.
Leskoškova cesta 9a
SI-1000 Ljubljana, Slovenija
Google Maps zemljevid

Tel.: +386 1 520 38 20
Fax: +386 1 520 38 38

empor@empor.si
www.empor.si

Registracija družbe

Družba EMPOR d.o.o. je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod registrsko številko SRG 2003/839.
Osnovni kapital: 125.188,00 EUR
Matična številka: 5340942000
Davčna številka: SI75356384